Om mig

Anne-Mette Barfod, cand.polit & journalist


Jeg inspirerer dig til at brænde igennem med dit budskab, så du opnår gennemslagskraft og skaber resultater


Jeg er cand.polit og journalist og har mange års erfaring med strategisk og praktisk kommunikation både som rådgiver, underviser, inspirator, forfatter, ghostwriter og kommunikationschef. Jeg arbejder freelance og løser små og store opgaver for enkeltpersoner, virksomheder og organisationer.


Fra Københavns Universitet har jeg speciale i konkurrentanalyse og konkurrencestrategi. Mit fokus er på, hvordan du, din virksomhed eller din organisation kan skille sig ud fra mængden og styrke forretningsstrategien med stærk, målrettet og effektiv kommunikations- og brandingindsats.


Min spidskompetence er udvikling af korte og præcise ideoplæg, som analyserer jeres nuværende situation, giver et strategisk overblik og viser, hvordan kommunikationen kan optimeres effektivt, målrettet og kreativt. Samtidig bidrager jeg med at føre strategien ud i livet og løbende evaluere indsatsen.


Jeg tilbyder kurser, foredrag og workshops og bistår med alt fra personlig rådgivning til artikler, pressekontakt, informationsmaterialer, websites og strategien på de sociale medier.


Jeg arbejder både på time-, uge-, måneds- og på projektbasis og tilbyder også klippekort.

HAR DU OG DINE KOLLEGER BRUG FOR NY INSPIRATION?


Jeg skaber det helt rigtige kursus til jer inhouse!

KURSER I PERSONLIG BRANDING, GENNEMSLAGSKRAFT OG ASSERTION


I mere end 15 år har jeg udviklet og afholdt skræddersyede kurser, foredrag, workshops og konferenceindslag til virksomheder og organisationer. Siden 2008 har jeg holdt kurser for tillidsvalgte, og jeg har også holdt kurser på Novo, hos Coca Cola m.v..RÅDGIVNING I STRATEGISK  KOMMUNIKATION, IDE- OG KONCEPTUDVIKLING


Jeg har 25 års erfaring fra kommunikationsbranchen, hvor jeg har arbejdet med strategisk kommunikation, ide- og konceptudvikling og gennemførelse af konkrete handlingsplaner fra A til ZREDAKTØRARBEJDE, JOURNALISTIK, BOGUDGIVELSER, WEBSITES, SOCIALE MEDIER


Jeg har altid været glad for at skrive, gennemføre interviews, udvikle hjemmesider og samarbejde med fotografer, grafikere og filmfolk. Jeg har udviklet websites for styrelser, virksomheder og freelancere.MINE BEDSTE TILBUD


Hvis der skal ske noget nyt, har jeg nogle gode tilbud. For det første vil jeg gerne kigge forbi, så vi sammen kan ideudvikle og skabe et overblik over, hvordan du kan nå de resultater, du drømmer om. Samtidig giver jeg dig gerne et tilbud på,

hvordan du effektivt når dine mål.


Inspirationsmøde


Hvis du har lyst, kan vi stikke hovederne sammen til et kreativt inspirationsmøde.

Her vil jeg nysgerrigt spørge ind til, hvad du har brug for, og måske bliver vi enige om, at jeg skal sende dig et ideoplæg. Ideoplægget viser vejen mod det mål, som du gerne vil nå.


FIND UD AF, HVORDAN JEG KAN INSPIRERE DIG


Kurser, workshops og foredrag


Jeg har solid erfaring i at tilrettelægge og afholde kurser, konferencer og workshops. Jeg skaber det helt rigtige kursuskoncept til kunden. Samtidig kan jeg tilbyde at sammensætte et effektivt kursus med eksperter indenfor kommunikation, performance, personlig branding og gennemslagskraft.


FÅ MERE VIDEN OM MINE KURSER


Vil du gerne være forfatter


Går du rundt med en forfatter i maven, eller har du allerede et manuskript til en bog liggende i skrivebordsskuffen - så vil jeg gerne medvirke til at gøre din drøm til virkelighed. Jeg bidrager gerne hele vejen fra idefasen, og til bogen er ude hos boghandlerne og omtalt i medierne.


FIND UD AF, HVORDAN DU BLIVER FORFATTER